"Geen visitekaartjes uitwisselen, maar echt zakendoen"

Op uitnodiging van Agoria nam Van Hoecke Automation in 2012 voor de eerste keer deel aan de Aankopersbeurs. En met succes…

“Ik heb zelden zo’n productief event beleefd,” zegt CEO Karel Van Hoecke: “In één dag tijd maakte ik kennis met meer dan tien door onszelf geselecteerde toeleveranciers, waarvan we er inmiddels een drietal in ons netwerk hebben opgenomen. Met één nieuwe toeleverancier hebben we inmiddels al een concreet project uitgevoerd en ik ben er zeker van dat we in de toekomst nog vaker zullen samenwerken.”

 

Van Hoecke Automation ontwikkelt systemen voor productieautomatisering, product processing en inspectie en heeft heel wat klanten in de automobielindustrie. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf ook machines voor de voedingsindustrie. De ontwikkeling van die systemen en machines gebeurt intern, maar de productie zelf wordt volledig uitbesteed.

 

Karel Van Hoecke: “We zijn daarom voortdurend op zoek naar gespecialiseerde toeleveranciers die niet alleen kunnen produceren voor ons, maar die ook bereid zijn om met ons samen te werken aan ontwerpen die maximaal op hun eigen productiemiddelen en -mogelijkheden zijn afgestemd. Dankzij de superefficiënte organisatie van de Aankopersbeurs en de hoge kwaliteit van de aanwezige toeleveranciers ben ik erin geslaagd om zeer interessante nieuwe contacten te leggen, en dat in een minimum van tijd. Ik wens Agoria van harte proficiat met dit schitterende initatief. Doe zo voort!”

 

nl